wp489c7eb7.png
wp4fb63b0f.png

wpd5db590a.png

wp15f8c72e.png

wp0c3d93b4.png

wp378da736.png

wp7935a70e.png

wpf13ae6c6.png

wp56014835.png

wpc6267f85_0f.jpg
wp159086fc.png
De onderstaande reacties zijn binnengekomen via het formulier op de pagina ‘Steun betuigen’.
Steun wordt er zeker gegeven. Een greep uit de reacties.
wp4a3c26fc.png
“Ik kijk vanuit huis uit op deze mooie bomen. Zonde als ze weg moeten, ik zou ze echt missen. Het uitzicht is één van de redenen waarom we deze woning hebben gekozen. Hopelijk kunnen de bomen worden opgenomen in het nieuwe plan van het bolwerk. Anders toch minstens laten staan tot de nieuwe plannen werkelijkheid worden. We zitten de komende jaren toch al tegen een bouwput aan te kijken en alles duurt langer dan gepland. Laat dingen die nu wel mooi zijn svp in tact! De omgeving is ook belangrijk voor nieuwe, nog aan te trekken, bewoners!”

Mireille Haesakkers
wp8dd5590b.png
“Deze bomen moeten blijven staan omdat ze de enige in de buurt van het bolwerk zijn!

PS: Wat een leuke site”

Garland Wiersema
“Alle bomen aan de Verlorenkost zijn in het verleden al gekapt. En zonder enige herplant tot op heden!

De 3 prachtige en volgroeide kastanje bomen vormen het laatste restje groen dat in onze straat is te vinden. Die moeten blijven!!”

Maarten Kloosterman
wpd973f32d.png
“Om voor de hand liggende redenen : Te weinig groen, te veel steen! Plant die nieuwe bomen toch maar , als toevoeging, niet ter vervanging!”

Diane Zwama-De Jong
wp2014805d.png
“Op basis van de informatie die is vertrekt ben ik van mening dat de gemeente onvoldoende valide argumenten heeft de bomen te kappen. Wellicht is het zinvol om de bomen te laten bekijken door een bomenexpert, als we allemaal een bedrag lappen, die tegen een redelijk tarief een second opinion uitbrengt over het wel of niet ziek zijn van de bomen. Ik vertrouw dit argument zoals beschreven in de verstrekte vergunning voor geen cent! Mochten de bomen in de weg staan bij herstucturering denk ik dat een optie is de bomen te verplaatsen. Destijds zijn in Goverwelle ook grote oudere bomen geplaatst en met succes. Nieuwe aanplant doet er inderdaad 20 jaar over om tot deze omvang te komen.

Succes met de actie!”
Paul de Vries